"Leef je je droom of droom je dat je leeft?"

Over Prinscipes

bio foto

Eigenzinnig vakmanschap met een hoog continuïteitsgehalte. In het westen van het land vindt je Prins, een woordkunstenaar met uitzonderlijke precisie.

Schrijver wordt je niet, dat ben je. Voor zolang als hij zich kan herinneren vormt dit al een rode draad door zijn leven of het nu is geweest tijdens optredens, masterclasses of in de late uurtjes achter de welbekende tekentafel: hij staat ermee op en gaat ermee naar bed.

Prins is de creatieve belichaming van Dennis Prins (november 1995 Amstelveen) opgegroeid op een woonboot onder de vleugels van stadsregio Uithoorn. Hij is niet alleen gecertificeerd sluipschutter tevens heeft hij getraind met traditionele monniken uit het ShaoShi gebergte in zijn kinderjaren. Wanneer deze begrip-smid een pen in handen krijgt heeft het in beginsel eigenlijk geen zin meer om te gaan rennen.

De jongeman is inmiddels volwassen, met het idee dat alles op zijn plek valt. Dit geeft hem de mogelijkheid om volledig in balans te zijn met niet alleen zichzelf, bovendien zijn omgeving. Nu is het tijd voor een nieuwe stap, voortgekomen uit zijn muzikantschap is hier zijn voorstelling in boekvorm ‘Prinscipes’:

“In ‘prinscipe’ zijn we allemaal gelijk, opzoek naar datgene wat ons tijdloos maakt. Onze eigen realiteit met die van de mensen om ons heen vormt in essentie ons bestaan. Nu de muziek wegvalt is er tijd om tussen de regels door te lezen, het werd mij al gauw duidelijk: schrijven is mijn weg naar gelukzaligheid. Dit boek is simpelweg een weerspiegeling van mijn kijk op de wereld en die van de mensen om mij heen, vol met kanttekeningen en hersenspinsels. Dit gaat verder dan enkel pagina’s met losse woorden, terwijl tegelijkertijd hier en daar plaats is voor wat losse flodders. Ik wil een ieder inspireren en vooral motiveren als diegene hiervoor openstaat, terwijl ik tegelijkertijd uiteraard besef dat het je goedrecht moet zijn een goed boek te kunnen laten liggen… behalve deze natuurlijk!”

Prins is een excentrieke verschijning met een eigenzinnige kijk op deze wereld, hou deze jonge ondernemer in de gaten!

Prinscipes

Welke superheld is altijd wakker? 

Ontstaan als een uit de hand gelopen hobby, is prinscipes.com nu al meer dan vijf jaar hard aan de weg aan het timmeren. Niet alleen staan wij voor authenticiteit, tevens zijn wij baanbrekend op het gebied van entertainment. 

Nieuwsgierig? Voel je vrij en neem een kijkje om te zien waar we het over hebben!

bio foto